13 Ağustos 2015 Perşembe

Yine,Yeni,Yeniden..




Uzun süredir yazmak,yazmak ve yazmak istiyorum ama bir önceki yazıya istinaden yazamama sebepleri üzerine biraz yaz rehaveti,biraz da 2. bebek beklemeyi ekleyince maalesef durum böyle oluyor :) Neyseki 1 sene dolmadan yazabildim diye seviniyorum haklı olarak.

2.bebek esasında aklımda olan ama zamanını bir türlü kestiremediğim bir durum'du.Sağolsun kendisi sürpriz bir şekilde hayatımıza dahil olarak beni bu karmaşık düşüncelerden kurtardı :) Kendisi 22 haftalık küçük bir hanımefendi,kısmetse Aralık ayında bizlerle (Biraz daha yazmasam galiba bu post muhtemelen onun gelişi ile alakalı olacaktı :) )

Yine,yeni,yeniden ve 2.kez anne olmaya hazırmıyım?Bilmiyorum.Yani anneliği deneyimledim az çok ama 2.kez kısmı nasıl olacak?Tam bir muamma.Bazen epey korkuyorum,bazende herşey düzene oturur oturmaz bunuda başarırım diyorum ama,işte bilemiyorum yinede yaşayıp göreceğiz galiba.Daha şimdiden 2 bölünmüş gibi kalbim,birine fazla zaman ayırsam diğerine haksızlık ediyorum gibime geliyor.Birine yazıp birine yazmasam kafam hep yazmadığım kısmıyla meşgul oluyor.Yani artık çifter çifter alıyorum günlükleri elime,bir ona yazıyorum bir diğerine..Bir kıza konuşuyorum,bir Deniz'e..

Hayat garip,sürprizlerle dolu.Hamilelik sürecini özlemiş ve çok sevmiştim ya sanırım o yüzden çok fazla ara vermememin uygun olmadığını düşündü hayat :) Şimdilik herşey yolunda,umutluyum ama belki sonra duble imdattt diye bağrınabilirim buralarda :)

2 yorum:

  1. Sevgili Gülin ..yeni blogun hayırlı olsun bebeğin de güzelim ..Rabbim kolaylik versin inşallah hersey güzel yol alır ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim,ozlemisim yazmayi..İnsallah diyorum :)

      Sil

 

Blog Template by BloggerCandy.com