9 Aralık 2014 Salı

İmdaaaat!!




Zaman içinde zamansızlık yaşıyorum sanırım.Hani böyle çokta o olsun,bu olsuncu bir insan değilim ama yedir,içir,uyut'tan sonra yapılabilcekler seçeneği şunlar oluyor genelde;

Sızarak uyumak
Etrafı toplayıp,arada ütü vs yapıp kendini paralayıp sızmak
Az biraz etraf toplayıp geri kalanı boşverip,bi kaç sayfa okuduktan sonra sızmak..



Yani genelde ne yapmış olursam olayım bi yerlerde sızıyorum.Gün içinde sürekli oradan oraya koşturan ve her daim benimle olmak isteyen bir cüce'm var ve ondan başka birşeyle ilgilenmemi genelde bir yere kadar kabul ediyor.Eğer ilgilenmemeye devam edersem yalandan ağlamaktan başlayıp,elimdeki nesnenin üzerine atlama,kitapsa delicesine yırtma,hiç olmassa saçlarımı çekerekten ''Annii,annii'' diye bıdır bıdır birşeyler anlatma girişimleri oluyor.Haliyle bütün gün yaptığım yedir,içir,yatır arada bişeyler yap,ye veya dinlenmeye çalış,sonra akşam olsun.Sonra e ben hiçbişi yapmadım/yapamadım'la günü bitirmek oluyor.

Ve bit tabiki içimden delice kitap okumak,hobilerimle ilgilenmek,yeni yıl üstü kart falan yapmak,hiç değilse evi darmadağın bırakıp gezmek,gezmek ve gezmek geliyor.Ama bana kalan hep şu yukarıda yazdıklarım oluyor.

Ve esasında annemlerle aynı sitede oturmama rağmen,kim olursa olsun bu çocuk nedense hep bana sarıyor.

Acaba klasik erkek çocukları annelerine düşkün olur tavrımı?Yoksa bana karşı pek mi bi sevgi dolu pıtırcığım bilemiyorum.Kendisini fevkaladenin fevkininde fevkinde seviyorum evet ama,feci halde İmdaaatt diye bağırasım var bu ara nedense..

A bide hala bitmeyen emzirme olayımız var ki galiba en çok o etken bu bağırıp,kaçma isteğimde.Yada baba kişisinin işten çok geç,hatta kimi zaman hiç gelmemesi..

Geçecek bugünler biliyorum,hatta belki çok çok eğlenceli olacak ileride ama,işte ne biliyim,bunu söyleyecek insanlara ihtiyacım var galiba..

Yani sizlerde de durum böyleyse hep beraber İmdaaatt diye bağırabilirizde şu sıra :)

4 yorum:

  1. Selam Gülin. Geçiyor hiç merak etme hem de geri dönüp bakamayacağın kadar tuhaf oluyor bu geçiş, hiç unutmam dediğin şeyleri bile hatırlamıyorsun hatta. Ama elbette iz bırakıyor; az ya da çok..

    Bıdık kaç aylık anlamadım ama benimki 19 aylık, emiyor, çalıştığım için iyi geliyor ama tatilde iken fanalık verdi hakkaten meme işi.

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel ve samimi bir yazı. Henüz anne değilim ama anladığım kadarıyla hem çok zor hem çok güzel ahh deneyime benziyor güle güle büyut çocuğunu canım:-)takipteyim:-)bana da beklerim:-)

    YanıtlaSil

 

Blog Template by BloggerCandy.com